Het plan voor de herinrichting van het entreegebied van het Van Boetzelaerpark in De Bilt is door de ANWB genomineerd voor een bijdrage van €10.000,-. Het plan met de meeste stemmen krijgt die bijdrage. Daarvoor is uw stem hard nodig.

De Stichting Vrienden van het Van Boetzelaerpark wil het park toegankelijk maken voor mindervaliden en mensen met een kinderwagen. Nu is het park slecht toegankelijk voor hen, terwijl het park zoveel te bieden heeft.  Zo geeft het park volop gelegenheid om te bewegen over de mooie lanen, genietend van het mooie uitzicht op de imposante bomen, kuierend in de zon, zittend in het gras of op de vlonder of bankje. In de vroege ochtend, tijdens de middagpauze van het werk, of na school- of werkdag. Vanuit de directe omgeving van het park of als toevallige passant aangetrokken door de sfeer van het mooie park. Voor mindervaliden en mensen met een kinderwagen is dan wel een onbelemmerde en droge (plassenvrije) toegang nodig. De huidige gazen hekwerkconstructie en omgeving daarvan verhinderen dat en daarom zijn veranderingen nodig. Verbetering van de toegang is overigens onderdeel van een groter plan om ook de hoofdingang van het Van Boetzelaerpark in De Bilt in de oorspronkelijke staat terug te brengen en mooier te maken.

Uitvoering van het plan kost veel geld en de nominatie voor een bijdrage van €10.000,- vanuit het ANWB Fonds brengt realisatie van het plan dichterbij. Met deze nominatie zijn we er echter nog niet. Vanaf 13 augustus t/m 30 september 2019 kan er worden gestemd op alle genomineerde projecten. Uit de stemronde komt een top 3 van projecten met de meeste stemmen per provincie. Uit die top 3 kiest de Adviescommissie van de ANWB het project dat de € 10.000,- ontvangt. Als u wilt helpen met het winnen van die bijdrage, breng dan uw stem uit. We kunnen uw stem goed gebruiken (voor een toelichting: zie onder Lees meer).

 

Stem

 

ANWB FONDS Herinrichting engreegebied Van Boetzelaerpark

 

 

Toelichting voor het stemmen

Maak gebruik van bovenstaande knop "Stem". U komt dan op de website van de ANWB (www.anwb.nl/stem). Klik dan op de knop "Breng je stem uit". U komt dan op een pagina met alle projecten in Nederland. Vul "De Bilt" in in het zoekveld en selecteer "Herinrichting entreegebied Van Boetzelaerpark". Daar vindt u ook nog een toelichting en kunt u uw stem uitbrengen via de knop "Steun dit initiatief".

Website ANWB toelichting