Ook dit jaar doen de Vrienden van het Van Boetzelaerpark weer mee aan de landelijke vrijwilligersdag NLdoet van het Oranjefonds. Als u die dag vrijwilligerswerk wilt verrichten, denk dan aan ons. De twee voorgaande jaren konden helaas geen doorgang vinden vanwege Covid-19.


Het van Boetzelaerpark in De Bilt voorziet al bijna een eeuw in een enorme behoefte. Zeker in de corona-tijd is het park veel bezocht; als ontmoetingsplek of zo maar voor een wandelingetje. Heel veel mensen vinden hier een plek voor ontspanning. Deze plek heeft onderhoud nodig, maar door de coronamaatregelen kon dat de afgelopen 2 jaar vaak niet doorgaan. Daardoor is er een behoorlijke achterstand ontstaan.

Graag ontvangen wij u of jou op zaterdag 12 maart, met tuinhandschoenen en goede zin!! We starten uiteraard met koffie. Daarna gaan we in groepjes aan de slag met snoeien, schoonmaken en wieden. Ieder groepje wordt begeleid door een van de vrienden, zodat altijd duidelijk is wat er gedaan moet worden. We sluiten af met een gezamenlijke lunch rond 13:00 uur.

Doet u mee? Meld u dan aan via onderstaande knop via de site van NLdoet.

 

Ik meld mij aan

 

Knipsel NLdoet 2022 gecomprimeerd