Vrijwillige bijdrage

Als u wilt bijdragen aan de verbetering van de entree of aan de activiteiten van de Stichting Vrienden van het Van Boetzelaerpark, doneer dan een vrijwillige bijdrage. Wij hebben de ANBI-status.
 
Ik doneer een bedrag

Wanneer u het Van Boetzelaerpark een warm hart toedraagt en de doelstellingen van de Vrienden onderschrijft, dan kunt u overwegen periodiek of eenmalig te doneren.

De Stichting werft voor concrete projecten fondsen. Dat deden we het afgelopen jaar met succes voor het opknappen van het parkhuisje en de aanleg van de vlonder. Onze activiteiten stimuleerde de gemeente om ook te investeren in het park. Om projecten in gang te zetten, onze maandelijkse werkochtenden te organiseren en andere werkzaamheden, is uw financiële bijdrage nodig in de vorm van een donatie. Als richtsnoer zou u het lidmaatschapsbedrag dat vrienden de afgelopen jaren betaalden kunnen nemen: € 10,- per persoon of € 15,- per gezin. Het bestuur nodigt naast particulieren ook bedrijven, scholen en andere organisaties uit geld te doneren.

De Stichting heeft de status van een "algemeen nut beogende instelling" (ANBI) en kan giften en schenkingen ontvangen waarbij er fiscale voordelen zijn voor de gever.

 

Ik doneer