Opnieuw bergen werk verzet in kader NLdoet op 12 maart 2016

Ongeveer vijfentwintig vrijwilligers hebben in het kader van NLdoet op zaterdag 12 maart bergen werk verzet in het Van Boetzelaerpark in De Bilt. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Nadat we allen instructies kregen wat te doen, gingen we aan de slag. In vijf delen van het park zijn sterk verwilderde bomen of takken verwijderd. Deze waren gemarkeerd door de 'parkhovenier'. In de Plukboomgaard zijn alle fruitbomen bemest. Het weer werkte goed mee, zodat de aanwezigen niet alleen nuttige activiteiten konden verrichten, maar ook volop konden genieten. Eerder dan verwacht, waren we klaar met de geplande klussen en konden we genieten van de door Joos gemaakte soep en de broodjes van NLdoet.

 

nieuws NLDoet 2016

Jaarlijks organiseert het “Oranjefonds” onder het motto “Brengt ons bij elkaar” een grote hoeveelheid sociale initiatieven. Als vrijwilliger kun je als groep (familie, schoolklas, collega’s of sportteam) voor een (dag)deel de handen uit de mouwen steken voor een klus in de buurt, in dit geval in het Van Boetzelaerpark. De start van de werkzaamheden was om 9.30 uur bij het parkhuisje en duurde tot 12.30.

Vrijwel iedere laatste zaterdag van de maand klussen we in het park. Komt u ook een keer? De eerstvolgende keer is op zaterdag 30 april 2016. We starten om 9.30 uur met een kop koffie in het parkhuisje.

Meld u aan