Activiteiten Vrienden tijdens Kunstmarkt succes

In het weekend van 9-11 september 2016 vierden we feest in het van Boetzelaerpark. Artiesten, muzikanten, singer-songwriters, kunstenaars, clowns, cateraars… en vele vrijwilligers zorgden voor heerlijke vrolijke mooie dagen. Ook het weer was ons gunstig gezind.

De mooi ingerichte kraam van de Vrienden van het Van Boetzelaerpark is op 10 september druk bezocht door het rondwandelende publiek. Er was veel interesse voor de activiteiten van de Stichting. Leuk te horen dat men ook werkelijk ziet dat het park er beter uit gaat zien. Bij onze marktkraam mochten wij op die dag 25 nieuwe namen op onze “vriendenlijst” noteren. Ook verkochten wij op die dag speciaal voor ons vervaardigde voederbakjes voor mezen en roodborstjes. We hebben nog een beperkt aantal voederbakjes over. Een leuk doosje met alles wat erbij hoort erin.  Voederbakje met zuignap voor op het raam, een pot speciale pindakaas, zaadjes voor in de pindakaas en een goede uitleg voor het ophangen. Voor € 15,= komt u in het bezit van dit leuke voederbakje. Ook erg leuk om cadeau te doen aan iemand.

’s Avonds hebben we in het kader van “de nacht van de Buitenplaats” belangstellenden in de gelegenheid gesteld om een nestkastje te adopteren. De nestkasten gaan we eind oktober in het park ophangen. Twintig nestkasten hebben een eigenaar gevonden. We hebben er nog enkele over.  Heeft u belangstelling voor een voederbakje of de adoptie van een nestkastje laat het ons weten via de mail.

stand vrienden tijdens kunstmarkt 2016