Vrienden van het Van Boetzelaerpark

 

Van Boetzelaerpark De Bilt

Het Van Boetzelaerpark is een prachtig natuurpark met een rijke historie en ligt in De Bilt. Het is in 1931 door dr. C.W.T. baron van Boetzelaer van Dubbeldam geschonken aan de gemeente. In alle jaargetijden laat de natuur zich in het park van haar mooie kant zien.

20170610 bruggetje in avondzon

De Vrienden

De Vrienden hebben als doel het behoud en de eventuele uitbreiding van het Van Boetzelaerpark in de gemeente De Bilt. Zo geven wij voorlichting, organiseren allerlei activiteiten, plegen onderhoud en werven fondsen.

 

20190909 kunstmarkt

In het nieuws

Het Van Boetzelaerpark en de Vrienden zijn regelmatig in het nieuws. Zo organiseren wij allerlei activiteiten gedurende het jaar, maar is er bijvoorbeeld ook de jaarlijkse kunstmarkt.

 

20161029 Opening waterverbinding Boetzelaerpark

Te doen

In het park is van alles te doen. Wel gelden enkele regels voor het gebruik.

 

20160727 schilderen

Uw inbreng

Op uiteenlopende manieren kunt u meewerken aan het verder verbeteren van het Van Boetzelaerpark. Met uw donatie steunt u de Vrienden en daarmee het park. U kunt ook actief meewerken aan het onderhoud van het park. U kunt ook op andere wijze een bijdrage leveren aan deze website. Voor vragen, suggesties, donaties of bijdragen contact ons.

 

20181027 werkochtend