Vrijwillige bijdrage

Als u wilt bijdragen aan de verbetering van de entree of aan de activiteiten van de Stichting Vrienden van het Van Boetzelaerpark, doneer dan een vrijwillige bijdrage. Wij hebben de ANBI-status.
 
Ik doneer een bedrag

In het park is een speeltuin voor kinderen aanwezig. De kinderen kunnen spelen op een klimtoren en klimtoestel. Ze kunnen er ook schommelen en in de zandbak spelen. Voor de ouders is er een bankje aanwezig. De speeltuin is door actieve bemoeienis van de Vrienden tot stand gebracht.

speeltuin overzicht

 

Opening

De toenmalige wethouder Ditewig van de gemeente De Bilt heeft de speeltuin geopend. Eerst liet hij twee meisjes de tekst voorlezen van het bronzen plaatje dat hij samen met de meisjes op de bank in de speeltuin bevestigde.
De nieuwe speeltuin kon worden gerealiseerd dankzij giften van het K.F. Heinfonds, Stichting Mens en zijn Natuur en Rabobank Utrechtse Heuvelrug. “En laten we niet vergeten de inzet van wijkcontactambtenaar Annemieke Vos en Albert Noorlander, verantwoordelijk voor de speelruimten in de gemeente, te roemen,” aldus wethouder Ditewig.

 

speeltuin

 speeltuin2