Hierbij nodigt het bestuur van de Stichting Vrienden van het Van Boetzelaerpark onze vrienden, donateurs, buurt- en dorpsgenoten, bevriende organisaties en bedrijven uit om aanwezig te zijn bij de feestelijke uitreiking van de prijs van het ANWB Fonds op 4 november om 15.00 bij het parkhuisje in het (midden van het) Van Boetzelaerpark.

Enkele dagen geleden kreeg onze Stichting van de ANWB te horen dat het project “Boetzelaerpark toegankelijk voor mindervaliden” als winnaar uit de bus is gekomen in de campagne 'Samen in actie' van het ANWB Fonds. Het ANWB Fonds helpt initiatieven op het gebied van duurzame mobiliteit, verkeersveiligheid en ‘iedereen eropuit’ een start te maken. Uit de inzendingen uit heel Nederland zijn 41 projecten geselecteerd. Tot 1 oktober kon er gestemd worden. Uit de stemronde kwam per provincie een top 3 van meest populaire projecten. Uit die top 3 heeft de Adviescommissie van het ANWB Fonds per provincie een winnaar gekozen. Het nieuws betekent dat we een financiële bijdrage krijgen van € 10.000,- voor de herinrichting van het entreegebied van het park om met ons project het park beter toegankelijk te maken voor mensen met een scootmobiel, rolstoel, kinder- en wandelwagen.

De prijs, een cheque van € 10.000,= wordt rond 15.00 uitgereikt door mw. Marga de Jager, directeur “Merk en Leden van de ANWB” aan mw. Anne Brommersma, wethouder Sociale Zaken Gemeente De Bilt en dhr. Ben Verwiel, voorzitter bestuur Stichting Vrienden van het Van Boetzelaerpark. De bijeenkomst wordt omstreeks 15.45 afgerond.

Uiteraard danken we iedereen van harte die een stem heeft uitgebracht op ons project. Want naast de inhoud van het project zorgden het grote draagvlak in de buurt en de betrokkenheid van vrijwilligers dat wij de prijs toegekend kregen.

Wij willen u dringend verzoeken nog geen aandacht aan het winnen van de prijs te besteden via social media of op andere wijze de publiciteit hiermee te zoeken zonder overleg met het bestuur. Ook de pers willen we dringend verzoeken hieraan nog geen publiciteit te geven.

 

190802 ANWB FONDS FB Fase2 Herinrichting engreegebied Van Boetzelaerpark 640x480