Vrijwillige bijdrage

Als u wilt bijdragen aan de verbetering van de entree of aan de activiteiten van de Stichting Vrienden van het Van Boetzelaerpark, doneer dan een vrijwillige bijdrage. Wij hebben de ANBI-status.
 
Ik doneer een bedrag

Nestkastjes ter adoptie aangeboden

Dit jaar besteden we veel aandacht aan de vogels in het park. In dat kader verkochten we tijdens de Kunstmarkt 2016 lichtgewicht voederbakjes, die je aan het raam kan bevestigen. Deze winter kijken veel kinderoogjes vanuit verwarmde huizen naar snoepende roodborstjes of vinkjes.

Tijdens de Kunstmarkt was er ook volop interesse om een nestkast te adopteren. 20 kasten zijn inmiddels geadopteerd en van een eigen uniek nummer voorzien. Tijdens ‘de Nacht van de Buitenplaats’ op diezelfde avond werd door soms nog jonge adoptieouders de kast met het gekozen nummer beschilderd. Enkele kasten zijn prachtig versierd.

Tijdens de werkochtend van 24 september is er ook gelegenheid een kast te adopteren. U mag uw belangstelling voor een voederbakje of de adoptie van een nestkastje ook doorgeven via de mail.

Op 29 oktober gaan we ze ophangen aan de bomen in het park. Alle ‘adoptieouders’ krijgen op een plattegrondje te zien waar hun kast hangt. Zo kan je blijven volgen of en door wie de kast bewoond wordt…

Nestkastjes ter adoptie 1

Nestkastjes ter adoptie 220161029 nestkastjes